lauantai 25. helmikuuta 2012

Saturday night fever

Tänään lauantaina taas yksi hieno tarina saa arvoisensa päätöksen. Miljoonat katselijat ovat kulkeneet pitkän matkan odottaen tämän illan kliimaksia. Osa on varmasti joutunut kohtaamaan isoja pettymyksiä matkan varrella suosikkiensa tiputtua, mutta muu tarjonta on varmasti viihdyttänyt lyhyen suruajan jälkeen.

Tänään on tämän Putous- tuotantokauden viimeinen ja sketsihahmokilpailun ratkaiseva lähetys. Tärkeimpiä kysymyksiä tällä hetkellä mielessä ovat "riittääkö Usko loppuun saakka?" ja "onkohan Leena hirrrrrveessä humalassa?"

Jo pudonneet hahmokandidaatit ovat yhä sydämissämme. Jaksamme edelleen kysyä läheiseltämme "haittakse".
Muistamme töissämme kuitata pomolle annettujen ohjeiden jälkeen, että "homma hoituu, siitähän mulle maksetaan".

Tänään ratkeaa paljon. Kenties ennakkoasetelmissa vaakakuppi kääntyisi hieman Mrs Hefnerin suuntaan, sillä hän on ruudussa tuore kasvo. Hirviniemen Akun mainiot aikaisemmat hahmot ovat jo glooriansa ansainneet ja saaneet, joten kenties äänestäjät haluaisivat menestystä välillä uudelle hauskalle näyttelijälle. Monilla löytyy yllättävänkin kovia sympatioita ennakolta heikomman suuntaan. Kilpailusta tulee todella jännittävä.

Näyttelijät ovat käsittämättömän luovia, lahjakkaita ja älykkäitä. Iina Kuustosen esittämä sympaattinen Jani-Petteri sai muutaman kerran katsojat haukkomaan henkeään mahtavilla tempauksillaan. Miten kukaan voi opetella niin monta venäläistä nimeä ja lausua ne takeltelematta peräkkäin äärimmäisen nopeasti? Huomio huomio, suorassalähetyksessä!

Myös Aku Hirvinimen sananmuunnokset ovat mahtava osoitus vaivannäöstä ja kekseliäisyydestä. MTV3:n sivuilla julkaistiin eilen TOP- 50 Usko Eevertti Luttisen sananmuunnokset. Melkoinen läjä huumoria.

Viihdyttävä ilta tulossa tänään, kertakaikkiaan viihdyttävä. Ja niin on nättinä varmaan Leenakin. Ja ja ja Jaakko ja Usko ja ja ja Iina.

Ja JYP voittaa Saipan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti