lauantai 14. tammikuuta 2012

Suoritus

Kaikki pitää olla kunnossa ja valmisteltua, jotta tässä voi onnistua. Henkinen kantti on kovalla koetuksella. Löytyykö rohkeutta, yleensä kysytään. Kokemuksesta on luonnollisesti tässäkin suorituksessa apua. Ja täytyy muistaa turvallisuus ennen kaikkea. Pitää huolehtia asianmukaisista suojauksista ja suosituksista.

Ei kannata huolestua, jos ensimmäinen suorituskerta jännittää ja aiheuttaa jopa puistatuksia. Kyseessä on kuitenkin hetken päätähuimaava seikkailu. Parhaimmillaan verenkierto heittää volttia, kylmä hiki nousee otsalle ja syke kiihtyy tähtitieteellisiin lukemiin. Onneksi fyysisiltä loukkaantumisilta onneksi (yleensä) vältytään. Jos yksin kokeileminen pelottaa, niin suosittelen lämpimästi ensimmäistä kertaa parin kanssa. Silloin on helpompi heittäytyä.

Ja koollako ei muka ole väliä? Jo kokeilleet voivat varmasti tukea tätä tarinaa: mitä suurempi, sitä parempi kokemus. Näitä isoimpia ei vain saa kovin helposti yksityiskäyttöön, joten tätä pystyy harvemmin harrastamaan omissa oloissaan. Täytyy uskaltautua julkiselle paikalle.

Kiusallista on myös seuraava dilemma: silloin kun haluaisi kokeilla ei ole mahdollista, ja  mahdollisuuden saadessaan ei pysty! Tai uskalla.

Milloinkohan itse uskallan hypätä ensimmäisen benji-hyppyni? Sitä on pakko kokeilla joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti