sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Paavot

Paavoja on ollut Suomessa moneen lähtöön. Paavo Nurmi ei jätä uroteoillaan vieläkään ketään kylmäksi, vaikka hänen saavutuksistaan on jo kulunut aikaa.

Paavo M. Petäjä muistuu nimenä varmasti hiukan karvaanmakuisena monen mieleen Lahden hemohes-skandaalista vuosituhannen alusta. Kyseenalainen kunnia, mutta Paavo muistetaan.

Paavo Pesusieni on viihdyttänyt TV:ssä lapsia vuosien ajan. Vaikkei Paavo olekaan suomalainen hahmo, niin silti hän on Suomessa pidetty TV-sankari.

Tämän hetken kuumimmat Paavot löytyvät presidenttiehdokkaista. Jalkapallomies Arhinmäki, Suomen Chuck Norris Väyrynen sekä Jäyhä-Lipponen.

Tänään ratkeaa kolmen viimeksi mainitun kohtalo. Nouseeko tästä kolmikosta kenties joku toiselle kierrokselle haastamaan koko Suomen Saulia? Väyrynen ainakin on itse ihan varma jatkoon pääsystään ja kenties jopa presidenttiydestään. Hänhän on täydellinen.

Kävi miten kävi, toivotaan ettei Suomen vaaleissa ilmene samanlaisia vilppiepäilyjä tai ongelmia kuin itänaapurissa. Rehdit vaalit demokraattisessa valtiossa. Äänten laskemisen ja tulosjulkistuksen jälkeen ei voi enää lässyttää. Kannattaa käydä laittamassa numero lappuun, niin ei tarvitse jossitella. Toisella kierroksella sitten viimeistään lappua uurnaan.

Eipä muuta kuin jännittämään Paavojenkin puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti