sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lumia 2

Lunta on edelleen. Ja sitä riittää. Tämän päivän reitillemme osui maastonkohtia, joissa upposimme monen kymmenen sentin syvyyteen.

Kirjoitin blogitaipaleen alussa valkeasta maasta, koska ympärillä oli niin valtavasti lumia. Lopussa viittasin videolinkillä Nokian Lumiapuhelimeen. Nyt aion jatkaa siitä, mihin silloin jäätiin.

Nokia on järjestänyt mielenkiintoisen kilpailun, joka on kääntynyt loppusuoralle. Itse innostuin valtavasti heidän heittämästään haasteesta, mutta vasta tänään ehdin ystäväni kanssa toteuttamaan suunnitelmiamme. Olimme superinnokkaita jo lähtökuopissa. Käsikirjoitus oli vähän keskeneräinen liikkeelle lähdettäessä, mutta improvisaatio ja Johanneksen taitavat videon editointiotteet pelastivat paljon.

Retki Laajavuoren huipulle oli melko raskas upottavassa hangessa ja meille tuli kiire ehtiä perille valoisaan aikaan. Aurinko painuu mailleen vauhdilla tähän aikaan vuodesta. Rämpiminen kannatti. Osuimme huipulle juuri parhaiden valojen aikaan, laskeva aurinko oli värjännyt taivaanrannan punaiseksi. Jo maisemien takia vaiva kannatti.

Nokian tulos viime vuodelta oli suuri pettymys monille ja yhtiön tulevaisuudesta ollaan Suomessa huolissaan. Windows Phone on kuitenkin suuri mahdollisuus heille. Aasian markkinoilla on edelleen tilaa hyville luureille ja oikein hinnoiteltuna esimerkiksi Lumia lyö varmasti läpi monissa maissa.

Silloin kun jotain tehdään, niin tehdään täysillä. Sen jälkeen huilataan. Seuraava video on tehty täysillä ja sydämellä. Materiaalia olisi ollut mukavaan lyhytelokuvaankin, mutta kilpailun sääntöjen vuoksi teos oli rajattava yhden minuutin mittaiseksi.

Video.http://www.youtube.com/watch?v=zM1Mi78917E&context=C33e73c2ADOEgsToPDskL0TJRA3WA7yOt8XyYw6Gni


Nyt saa huilia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti