perjantai 13. heinäkuuta 2012

Myyntimies

Myyntimies tässä soittelee terve!

- Hei.

Ihan noiden Hirvilautasten asialla lähin  soittamaan teille päin. Kai teilläkin on kotona tylsiä valkoisia lautasia joiden vaalea ikävä pinta tuijottaa teitä itsepintaisesti kauhottuanne perunamuusin loputkin rippeet ahneeseen pikku kitaanne keskiviikkoillallisella? 

- Ööh, täh?

Niin niin, kyllä kyllä. Ymmärrän. Niinhän meillä kaikilla on. Ei sitä tarvitse yhtään hävetä. Lautasia varmaan löytyykin sitten ihan reilusti kaapeista?

- Kyllähän noita tuolla on.

Aivan, niin arvelinkin. Tiedän teidänkin välillä käyvän ulkona, joten voin tarjota todelliselle luonnonystävälle kauniisti ja herkästi koristeltuja hirvilautasia mahtavan setin hyvävelihintaan. Eli siis tähän pakettiin kuuluu kaksi isoa ja kaksi pientä lautasta. Näiden neljän lautasen arvo riippuu ihan katsojan näkökulmasta, mutta teille nämä kustantavat ainoastaan 60€, kun ne kotiovelle asti kannetaan. Ja tämän voit tietysti maksaa vielä yhdessä erässä, niin ei tarvitse olla koroista huolissaan.

Laitan teillekin meidän kauniin astiaston ensimmäisen osan tulemaan!

- Öööhm. Hmm. Hetkinen hetkinen. En minä sellaisia tarvitse mihinkään.

Voi, asiakkaat aina luulevat tietävänsä minua paremmin. Totta kai te tarvitsette, ette vain tiedä sitä vielä. Lähtekää ihmeessä kokeilemaan ruokailua hirvilautasilta. Puurokin maistuu heti paremmalta, vaikka olisi juuri herännyt.

Ja tässähän on se mainio juttu, ettei teidän tarvitse käydä palauttamassa niitä lautasia mihinkään, jos ne eivät miellytä, sillä tähän ensimmäiseen pakettiin ei kuulu palautusoikeutta. Älkää toki säikähtäkö. Nämähän ovat monikäyttöisiä.

- ??

Katsokaas, jos se vaimon laittama ruoka edelleen maistuu kamalalta uusiltakin lautasilta, niin voitte vaivatta ottaa setin mukaan ja lähteä yhdessä pelaamaan frisbeegolfia. Kertakäyttöinen kokeiluhan siitä tulee, mutta saatte tietenkin lisää astioita taas kuukauden päästä, joten innostuessanne voitte käydä useammankin kerran pelaamassa fresbeegolfia.

- Oletteko ihan tosissanne?

Voi kuule. Kuulostanko laskevan leikkiä? Älkää nyt viitsikö. Jos fresbeegolf tuntuu teistä typerältä, niin voitte pönkittää miehistä itsetuntoanne ostamalla haulikon ja käyttämällä hirvilautasia savikiekkoina, joita vaimonne voi heiteillä ilmaan ja te ampua sitten palasiksi. Näin voitte myös purkaa tämän kaupan aiheuttaman mieliharmin. Piti vielä kysyä, että laitetaanko saman tien hirvimukit tuohon kylkeen? Ne voi viedä vaikkapa mökille ja käyttää äyskäreinä jollassa, jollei piimä maistu niistä hyvältä.

- No en minä mitään mukeja ainakaan halua!

Aivan aivan. Ne tuleekin sitten vasta sen toisen paketin mukana, joten ei tarvitse heti olla miettimässä mihin niitä käyttäisi. Osoitekin minulla on jo tässä, niin ei minulla oikeastaan enää ole mitään ihmeellistä. Teillekään ei vamaan jäänyt mitään kysyttävää?

- Itseasiassa...

Niin, niin. Kävinhän kaiken läpi perinpohjin. Pistän tuosta astiat postiin ja toivottelen erittäin mukavaa illan jatkoa sekä hyvää syksyn odotusta. Kohtahan se hirvestyskausi alkaakin taas. Hei hei!

- Mmm, heii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti